0


Filmin Özeti:
Hobbit: Beklenmedik Yolculuk 1080p izle, Türkçe Dublaj izle, Tek Parça izle, izle, 720p izle, HD izle, Full izlemeniz için sizlerle.. İzleyen arkadaşlardan yorumlarını rica eder, iyi seyirler dileriz.
Arkadaşlar merhaba, bugünkü filmimiz namı değer Yüzüklerin Efensi’nin öncesini anlatan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk. Öncelikle Peter Jackson’ı buradan tebrik ediyorum gerçekten bizi bambaşka bir dünyaya götürüyor Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde. Orclar falan adamlar gerçekten çok sağlam iş yapıyor ki yapmasalar IMDb puanıları 8 olmazdı (:
Filmin konusuna geçecek olursak Yüzüklerin Efendisi filmindeki yaşlı amcamız Bilbo, bu filmde genç (: Yani film Yüzüklerin Efendisi filmlerinin öncesini anlatıyor. Filmin başında sevgili Hobbit Bilbo, evinin önünde oturmaktadır ve ansızın önünde Gandalf beliriverir. Ee Gandalf geldi mi ne oluyor Yüzüklerin Efendisi’nde görmüştük ^^ Bu filmde de yine aynı olay mevcut. Evlerinden kovulan cücelere yardım için hırsızlık görevini yapmak zorundadır Bilbo. Peki bu küçük cüce bu işi başarabilecek midir ?

Yorum Gönder

 
Top